The L Word

Serial USA 2004, reż.: Rose Troche, Daniel Minahan scena.: Ilene Chaiken, Rose Troche, Kathy Greenberg, Michelle Abbott, Guinevere Turner, wyst.: Pam Grier, Jennifer Beals, Laurel Holloman, Mia Kirshner.
film
film
Serial opowiada o grupie młodych kobiet z Los Angeles, o ich życiu, pracy i romantycznych związkach zarówno homoseksualnych jak i heteroseksualnych.
Jenny jest młodą pisarką, która właśnie skończyła studia i przyjechała do Los Angeles, aby rozpocząć dorosłe życie ze swoim chłopakiem Timem (wkrótce narzeczonym). Tim i Jenny mieszkają w zachodnim Hollywood, a ich sąsiadkami są Bette i jej życiowa partnerka Tina. Bette i Tina są razem od siedmiu lat i planują mieć dziecko, dlatego też poszukują właściwego dawcy spermy. Przyjaciółkami Bette i Tiny są: Shane (lokalna łamaczka damskich serc), Dana (zawodowa tenisistka, nadal w ukryciu), Alice (biseksualna dziennikarka), Kit (siostra Bette, piosenkarka i powracająca do zdrowia alkoholiczka) oraz Marina (uwodząca Jenny, właścicielka kawiarenki).
Data publikacji w portalu: 2004-05-18
źródło:
http://www.l-word.com
OPINIE I KOMENTARZE+ dodaj opinię  

anne2004-07-14 17:36
witam, ten serial jest naprawde super! Mam zamiar stworzyc polska strone The L word... co wy na to? Pozdrawiam!

ma2004-09-01 12:19
Wspaniały serial,coś cudownego!!!Tylko szkoda, ze pewnie w Polsce nigdy sie go nie doczekamy:(

Gr@ż@2004-09-09 09:54
Właśnie ściągam go przez Kaazaa. W tym sezonie było 14 odcinków. Nowa seria startuję w 2005 r. Ten serial jest tym na co czekałam:)Dla kobiet, bez pornografii, życie: subtelne uczucia, gorące emocje, wysmakowane sceny miłosne. Codzienne życie lesbijek, jednakże w Los Angeles:)Jestem pod wrażeniem:)

pchelarocks2004-11-08 07:14
Ekhem... Co by tu nie powiedziec, nie wyczerpie to tematu:) Ten serial nalezy zobaczyc, gdyz jak zaden inny film pokazuje rzeczywistosc... Goraco polecam:)

tai2004-12-07 22:27
rzeczywistosc upiekszona, ale de facto porusza wiekszosc problemow zwiazanych z byciem les... obowiazkowa pozycja :D

unknown_flower2004-12-19 02:22
ten serial jest przefantastyczny :D:D:D

alex_18_les2004-12-30 19:48
Wow,wreszcie cos ciekawego i pieknego!Obie panie sa sliczne i pasuja do siebie,milo popatrzec na ich milosc:D!

winnie2005-01-02 01:34
miodzio................. :o)

Fishbone2005-01-02 20:15
ok, tylko jak skad go macie bo ja probuje sciagnac przez kazaa'e i jakos mi to srednio wychodzi. blagam o jakies instrukcje.

agus_26_tor2005-01-22 20:47
Rewelacja! Poleciła mi to kumpela ze Stanów, podobno w lutym zaczyna się druga seria. Lepsze od jakiegokolwiek filmu. Gorąco polecam!

anne2005-01-24 19:07
chcecie go zobaczyc na tvn?? PODPISZCIE PETYCJE http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=391 przeslijcie to dalej

Shane2005-01-26 16:41
hmm widzialam cala serie obecnie czekam na druga kiedy pojawi sie na dc++ ...podaje adresik rainbow-room.net to jest adres huba z ktorego spewnoscia sciagniecie serial pierwsza serie i muzyke :) zycze szczescia i dobrego transferu...:D

Resident_Movie2005-04-01 14:47
Jakby co chętnie odsprzedam Cały 1 sezon serialu The L Word (bardzo dobrej jakości) na 11 płytkach cd-r 700MB. Cena tylko 50zł! Chetnych proszę o e-maila na adres: angelina2002@tenbit.pl lub na GG: 4067648 :) P.s Posiadam też 6 Najnowszych odcinków z 2 sezonu :) Co poniedziałek Nowy Odcinek do Kolekcji :P

tai2005-04-07 16:51
to jest nielegalne i nieetyczne :/ szczegolnie ze mozna sprawe zalatwic po kwocie plytek.

apotyra2005-04-19 12:34
Widziałam tylko urywki z tego serialu i były absolutnie fantastyczne!!!! Obejrzenie go, to tylko kwestia czasu...

pani_nocy*2005-05-14 14:10
jakby kogoś interesowało to mam całą pierwszą serię, drugiej się spodziewam niebawem, i chcętnie się powymieniam na inne filmy:]

pchelarocks2005-06-16 08:19
A ja kupiłam w kwietniu The L Word Season #1 na DVD!!! :) Chociaż dodatki do niego sś marne... Mam nadzieję, że przy drugiej serii wydawcy bardziej się postarają...

ergosia2005-07-03 19:06
Widziałam fragmenty- serial super. Mam pytanko gdzie można kupić The L Word, czy jest on osiągalny w Polsce.

ToSeeYa2005-07-13 16:48
Coś cudownego !! Świetny i baaaaaaardzo wciągający

aniabyczek2005-11-25 15:20
REWEELLAAACJA!!!!Najlepszy serial branzowy jaki kiedykolwiek widzialam!Moglabym go ogladac non toper!Zaluje ze powstaly tylko 3 sezony.Serial dla kazdego!Rozbawi,wzruszy,zmusi do refleksji.TO JEST WLASNIE TO na co czekalam!BAAARDZO POLECAM!!

egiczek2005-11-30 20:47
Widziałam tylko fragmenty, a chętnie bym obejrzała w całości ten serial. Wiecie gdzie można go kupić albo ściągnąć?

lara_perkins2006-01-05 16:26
od 8 stycznia, od tej niedzieli 3 sezon :DDDDDDDDD od ranca w pon. korki na sieci ;]

ibka2006-01-13 16:18
Dopiero sie o nim dowiedzialam, a juz po przeczytaniu recenzji i Waszych opin mam ochote sciagnac sobie go jak tylko przyjde do domku. Mam ochote na głebokie uczucia...;)

Kasia2006-01-13 20:32
Też chcę obejrzeć ten serial, ale nie wiem, skąd go ściągnąć (najlepiej na VHS). Mogę zapłacić, a kasety sama dostarczę, ale tylko na terenie Warszawy/okolic...

the mether2006-01-15 08:37
film rewelacja a teraz wchodzi 3 seria, a ja jestem szczesliwa posiadaczka calych dwoch:)

bikre2006-01-22 20:44
Właśnie kończę ściągać I sezon. Ogląda go ze mną moja siostra, która jest 100% hetero. Ma na punkcie tego serialu prawie takiego samego hopla jak ja :) ! i to jest w nim tak cholernie super! Polecamy każdemu.

mia2006-01-27 23:36
Film jest znakomity, wyraźne, spójne postaci, perły w obsadzie, znacznie więcej niż dobra zabawa, zadziwiające podobieństwo doświadczeń i charakterów mimo 9 godzin różnicy. Ściągnęłyśmy przez TorrentStorm

ania262006-01-28 15:36
czy ktora z Was posiada napisy do serii drugiej? byłabym bardzo wdzieczna za kontakt, bardzo pilne(same rozumiecie, posiadam filmy bez tekstu..no i wyrabiam sobie cierpliowsc hehe) kontakt cafedelmar@op.pl

RedFoot2006-02-02 22:41
Fajnie sie tez sciaga przez BearShare. Polecam

Angelica2006-02-09 11:07
www.thelword.pl

ana2006-02-25 23:42
Lepszego filmu dawno nie widzialam!Polecam !!!Samo zycie!!! Wkoncu cos! od czego nie moge sie oderwac!!

Do woops2006-04-03 20:42
Wiekszosc jest na napisy.org.pl !!!

paulinka2006-05-07 13:13
jejku...:( w żaden sposób nie mogę dorwać tego filmu, a baardzo, bardzo bym chciała! No przecież nie jest nieosiągalny...a jednak kiszka :(

majerson2006-05-14 11:27
jeśli chcecie to sciagnijcie sobie program Azureus a pozniej wejdzcie na strone http://www.torrentportal.com/details/493790/The-L-Word-Season-1.torrent?id=493790&nothing=The-L-Word-Season-1.torrent i ściągnijcie sobie torrenta to jest cały 1 sezon. jakby któraś nie mogła sobie poradzić to chętnie pomoge pisać na maila :)

kimmi2006-06-30 16:47
sciagam to na bearshare i jest tego cale mnostwo, mam zaczac od season 1 episode 1? i tak po kolei? jeden epizod to jeden odcinek? pomozcie:(

kimmi2006-06-30 16:51
i jeszcze dodam, ze jeden epizod sciaga sie 12 godz., to oznacza, ze zeby ogladnac kolejne odcinki bede musiala czekac na nie po 12 godz?:( nie da rady jakos sciagnac od razu calosci?

pilkarka2006-07-19 16:42
mam 3 sezony na plytce boski serial uwielbiam go :D gdyby ktos chcial 3 sezon to chetnie wysle..pozdro

bamboszek2006-08-01 12:24
widzialm tylko jeden sezon pierwszy. i nie ma co wiecej powiedziec niz miodzio. chatnie obejrze 2 i 3 czesc jak by ktos byl chetny mi wyslac. prosze napisac moj mailik bamboszeek@o2.pl dzieki dziolky:)

jast2006-08-01 19:04
chętnie odkupie the l word obojętnie który sesoz ale musze mieć z napisami pl. mój numer 607 384 261

patihe2006-08-08 00:15
Sprzedam 3 serie "L word".

patihe2006-08-08 00:18
Sprzedam tanio 3 serie "L word". moje gg 816218.

Shad2006-08-10 20:03
Mam pytanko?gdzie można dostać dvd L word z polskimi napisami,bo szukałam,ale nie mogę znaleźć:/A bardzo zainteresował mnie ten serialik:>proszę o szybkie info...

music_lover2006-08-11 00:19
Gdzie mozna znalezc? Ja mam sciagniete 3 serie z polskimi napisami. Jak cos to napisz.

anouk2006-08-18 16:07
ma ktoś może napisy serii 1 do wersji DVDRip.XviD-SAVANNAH? nie moge nigdzie znaleźć zsynchronizoanych do paru odcinków:(

zfickle2006-08-27 20:51
hmm... a podobno ma wrocic Marina...:D Czekam z zaciekawieniem na sezon czwarty:) anouk-> przykro mi, ja tez nie znalazlam nic zsynchronizowanego i meczylam sie, co chwile przesuwajac po prostu napisy;) Pozdrawiam!

Klaudyna2006-08-31 23:25
Bardzo pilnie potrzebuje napisów Do 3 sezonu odc.9-12 czy ktoś byłby tak miły i mógł mi przesłać lub podpowiedzieć gdzie znaleźć? Dziękuję z góry!!!

biała królowa2006-09-08 23:10
Dołączam się do prośby klaudyny! Nie znalazłam nigdzie napisów do odcinków 10-12 3 sezon (9 jest na napisy.org). Bardzo proszę o wskazówki w tej sprawie :)

Klaudyna2006-09-09 22:09
Mogę przetłumaczyć z angielskiego, więc gdyby ktoś spotkał chociaż angielskie napisy...POZDRAWIAM!!:)

amacord2006-09-11 02:18
moze jakis link z torrentem?....

aerith2006-09-11 11:04
A w napisy.org sa napisy do 10 odc trzeciego sezonu

amacord2006-09-11 18:51
alarm odwolany - sciaga sie :)

Misiek2006-09-22 20:38
Mam taki odcinek... The L-Word (Fantastische Leidenschaft) ale nie mogę znaleźć napisów... może ktoś wie gdzie mógłbym je zdobyć?

alegz2006-11-03 18:59
Mam pytanko to jes w ogóle 4 sezon?

anouk2006-11-03 21:37
wlasnie,, wie ktos moze kiedy bedzie 4 sezon?

alegz2006-11-04 20:35
teraz juz wiem, że podobno w 2007...

cookie2006-11-10 02:14
premiera 7 stycznia 2007

Gosiak2006-11-29 01:49
AAA dzisas to juz... tuz tuz... :-DDD ofcourse miejsce na dysku przyszykowane;-)

m.ch.2006-12-23 21:31
skad to sciagacie? szukalam ale nigdzie nie moge znalezc torrentow, pomozcie

anouk2006-12-27 21:27
wszedzie jest, na bit comet mozesz calosciowo sciagac sezony, na bear share pojedyncze odcinki, pewnie na mulu tez jest choc ja tego nie uzywam

chmiel_882007-01-07 17:54
ok moj problem polegal na tym ze wpisywalam The L world zamiast The L word ;) jeszcze tylko mam problem ze znalezieniem napisow do wersji w formacie rmvb :/

winna2007-01-25 22:49
dlaczego w opisach nie ma serialu QUEER AS FOLK? Jest równie dobry jak The L Word! :(

Gosiak2007-01-30 03:22
Do sciagania polecam program uTorrent. Ma 6 wyszukiwarek ... w ktorych najczesciej sa cale sezony, jezeli juz ktos ma kilka odcinkow przy sciaganiu calego sezonu moze je poprostu pominac w ten sposob uzupelnia swoja kolekcje i nie sciaga 2x tego samego:-) ps Jezu dopiero 3 odcinki 4 sezonu wyszly...:-// no i Carmen juz nie ma...:-( poprostu masakra;-)

saska2007-02-16 00:08
fajny serialek!!! faktycznie wielka szkoda, że Carmen nie ma, a zamiast niej jest ta beznadziejna Pappi. mam nadzieje, że wywalą Tinę, bo od 2 serii jest beznadziejna. brawo dla Alice, za świetne poczucie humoru. pozdrawiam!

NieboBezDna2007-02-19 15:19
naprawde nie wiem czym tu sie tak zachwycac, serial jest przesadzony i bardzo wyolbrzymiony i napewno nie, jak to ktos napisal, nie ukazuje swiata zwiazkow lesbijskich takimi jakie sa, nie pokazuje prawdy, raczej osmiesza

ktoś_gdzieś_kiedyś2007-02-23 06:35
kochane dziewczyny poszukuję całego pierwszego sezonu L WORD na płytkach cd -/koszty płytek, robocizny, przesłani itd do dogadania się oczywiście/:) gdyby któraś z was miała i była tak miła do podzielenia się to będę wdzięczna. Info na gg:1333689. PS-w grę wchodzi wyłącznie angielska wersja językowa.

NicemeN2007-03-02 16:19
ma ktos moze napisy do serialu queer as folk seaso 1 w wersji rmvb nie moge nigdzie znalesc bardzo prosze o szybka odpowiedz w miare mozliwosci .z góry dziekuje:-)

ana2007-03-04 20:30
Coś cudownego ! Przebija wszelkie seriale i film ! Polecam

komesa2007-04-01 22:54
Witam, dysponuję 4 sezonami The L Word na płytach DVD.. to tak dla zainteresowanych :)

Klaudyna2007-07-03 23:26
Hej!! Jesli ktos by mial napisy do 4 sezonu od odcinka 8-12 i do 3- bylabym niezmiernie wdzieczna!!

anouk842007-07-09 19:01
dziewczyny (i chlopaki;)) wiecie cos na temat serialu "sugar rush"? warto sciagac? i gdzie sciagac:D?

k2007-07-13 23:02
ok!! pytanie, ktore nie daje mi spokoju, w ktorym odcinku pojawia sie piosenka Paul Oakenfold & Brittany Murphy "Faster Kill Pussycat"????????????????????????? kto wie????

Klaudyna2007-07-26 00:40
Obejrzalam caly 4 sezon juz dwa razy...nowy dopiero za rok..wspaniala glucha aktorka MARLEE MATLIN -grajaca Jodi. Dzieki Ilene Chaiken za tak cudowny serial!

Konop2007-08-03 01:02
hejka mam prośbę czy byłybyście w stanie wysłać mi na maila napisy do 3 i 4 sezonu ? :) bede wdzieczny :)

sencha2007-08-10 12:39
hej! miałabym prośbę o namiary na czwarty sezon, skąd moge ściągnąć? z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

mamales2007-09-11 12:36
Oglądałam już 4 sezony tego serialu, nie znudził mi się. Jest wspaniały, zabawny, głęboki. Uwielbiam..

komesa2007-10-04 01:14
hej, ja też posiadam 4 sezony i jego nie da sie nie uwielbiać :) Jakby ktoś chciał obejrzeć a nie miał skąd to piszcie na maila :)

eLfiszcze2007-11-01 22:20
Zapraszam na stronę + forum poświęcone oczywiścei serilaowi The L Word http://thelword.pl

magda2007-11-03 13:44
do osób, które chcą sprzedać pierwszą całą serię L World. Jestem zainteresowana. Z pewnością odkupię ale jescze nie teraz.Jeżeli jest możliwość zachowania dla mnie tego filmu. Podaję telefon kontaktowy: 508922215.

OLa2007-11-19 23:04
hey ma ktos może napisy do 1 sezony the l word ? sa mi badzo ppilnie potrzebna bo mam caly sezon tylko napisow brak prosze poratujcie

Pinokio2007-11-22 08:43
Hej Sloonko przez uTorrent'a możesz ściągnąć cały serial w ok 3 dni. Sa 4 sezony a z niecierpliwością czekamy do stycznia aż zacznie się 5 pozdrawiam:)

Moni2007-11-23 21:07
Tak! uwielbiem ten film.... jedyne co to szkoda ze tylko sezonow bedzie :(

Pinokio2007-11-24 11:38
Hej ile ma być sezonów??

Pinokio2007-11-29 17:01
http://pl.youtube.com/watch?v=93Hbsdw-918 to 2 minutowa zapowiedz sezonu 5

dabek2007-12-08 20:32
mam pytanie kture nie daje mi zyć czy pati umrze w filmie

dąbek2007-12-08 20:35
niech ktos szybko odpowie fast czy cos ja uratuje prosze was o szybki kontakt niech ktos odpowie na e-mail lub a tej stronie napisze sssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooo

fanka2007-12-11 21:52
Hej! moze ktos wie co to jest za utworek z sezonu 1 odcinek 8 ("L'ennui") graja go, gdy zaczyna sie imprezka na jachcie :) pomocy!!!

Pinokio2008-02-08 21:58
Hej! może ktoś wie co to jest za utworek z sezonu 4 odcinek 10 jak Moira/Max wychodzi z domu rodzinnego a zaczyna się scenka z Shane na lodach jeśli ktoś wie to dajcie znać na maila, Pozdrawiam:)

aniusia2008-02-18 08:58
buuu sciagam 3season i nie moge znalezc napisooow ;( napisy.org juz nie ma i nie mam pojecia cooo robic;( pliiiss ooo pomoc

Pinokio2008-02-18 22:20
hej jeśli ktoś potrzebuje nap. to ewentualnie mogę coś wysłać mailem

Pinokio2008-02-19 22:35
Hej piszcie których nie macie odcinków bo nie chce mi sie całych sezonów wysyłać a no chyba że nie macie:) pozdrawiam:)

Go??2008-03-10 10:09
Hej dziewczyny b?dzie 6 sezon i wróci Carmen:)

missy2008-03-16 14:08
Pinokio bardzo prosze o napisy do 2 seri bylabym wdzieczna

Mary Lu2008-03-20 23:59
gdzie to mo?na ?ci?gn??? mog?by ktos podac link strony, by?abym wdzieczna.

Mary Lu2008-03-21 00:00
gdzie to mozna sciagnac? moglby ktos podac link strony, bylabym wdzieczna:)

Pinokio2008-03-21 05:36
je?li masz torrenta to wpisz the l word i zale?y który sezon Ci? interesuje je?li od 1 chcesz ?ci?ga? to w torrencie wpisz the l word season 1 i wtedy Ci wyszuka ca?y sezon je?li chcesz po odcinkach to w aresie i torrencie odcinkami te? mo?na ?ci?ga?

DOda2008-04-11 06:36
Kto ma do sprzedazy wszytskie serie THE L world? ... prosze o kontakt na adres email dorot21-21@tlen.pl

Pinokio2008-04-28 16:26
5 sezonu jest 12 odcinków

andzia2008-04-29 15:47
Tak wiem ze 5 sezon ma 12 odc kolejne dwa odcinki bede miec niebawem pozdrawiam

angel2008-05-07 15:19
gdzie mo?na zobaczyc ten film bardzo prosze powiedzcie slyszalam o nim chciala bym go ogl?dn?c czekam na odpowiedz

Pinokio2008-05-08 21:09
mo?esz ogl?da? na youtube albo ?ci?gn?? za pomoc? torrenta ca?y sezon

andzia2008-06-18 21:51
zainteresowanych zakupewm wszytskich sezonow the l word (wersja angielska + napisy polskie) prosze o kontakt mailowy.Pozdrawaim

BiankadeSade2008-07-15 14:16
w 2009 r. ostatni 6 sezon THE L WORD :(

dead222008-07-24 14:30
Dajcie prosze linki do torentow + napisy

mimi2009-01-01 18:48
Jezeli kto? nie potrafi lub nie mo?e ?ci?gn?? tego serialu to polecam youtube, ogl?dam ju? 5 sezon, jest tylko jeden minus tylko w wersji angielskiej.

ulencjaaa2009-01-05 16:44
musze sciagnac season 4 z polskimi napisami pomoze mi ktos ?

ulencjaaa2009-01-05 17:21
informacje prosze wyslac na email ullenncjja@op.pl

madzik2009-01-06 22:50
bardzo chcia?abym obejrze? 6 sezon poniewa? mam ca?? 5 w polskiej wersji j?zykowej i jestem nimi zachwycona polecam równie? South of Nowher cho? przyznam ?e nie jest tak dobry jak The L Word

racica2009-01-13 15:21
ma ktos napisy do 1 odcina 6 sezonu?? jak tak niech mi wysle na meila z gory dzikuje.

sjdj2009-01-16 14:19
ktora ma 6 sezon?i sie podzieli?:)

aniellux2009-01-16 21:18
Ma która? napisy do 1 odcinka z 6 sezonu?jakby co to prosz? na maila.Z góry dzi?kuj?

elfik2009-01-20 21:20
Hej, jak kto? ma napisy do 1 odcinka 6 sezonu prosze wy?lijcie na maila!!! dzieki z góry!!!

katrin2009-01-22 12:06
Hej, ja równie? prosz?...b?agam, jak kto? ju? b?dzie mie? te napisy to niech mi te? prze?le :D

syrena2009-01-25 12:10
plisss, je?li ma kto? napisy do 1 odcinka 6 sezonu, to niech przesle na maila

miki 782009-01-25 20:49
ja tez poprosze o napisy 6x01 albo namiary skad je sciagnac.dzieki

nelli2009-01-28 17:08
link do napisów 6x01

Shane2009-01-29 14:53
Ja juz mam 2 odcinki sezonu 6 :) Tylko napisow brak:(ale jakos daje rade z ogladaniem:)Jak ktos ma prosze na maila.. Dziekuje

elfik2009-01-29 20:58
Napisy do pierwszego odcinka s? na napisy24 i na napi-projekt te?! Czekamy na kolejne napisy do drugiego odcinka:)

kaaaaaaaaaaaaasia2009-02-04 13:48
ma ktos napisy do 3 odcinka?

ania2009-02-05 01:13
w?a?nie ja te? poszukuj? napisów do 3 odcinka 6 sezonu. jak kto? ma to niech wrzuci plisss :)

monika2942009-02-06 19:20
je?eli jeste?cie zainteresowane to piszcie na maila czekam teraz na ca?o?c 6 sezonu.....

smerf2009-02-12 02:03
A czy zdajecie sobie sprawe,?e sprzedaz nielegalnie pobranych filmow z netu jest karalna?Mozecie miec niezle nieprzyjemnosci.

safi272009-03-09 18:58
Czy kto? mo?e mi odst?pi? 5 i 6 serie ja odst?pie od 1 do 4 z polskimi napisami.

edysia2009-03-10 21:20
Prosze niech ktos napisze kto moze mi przeslac sezony the l world zaczynajac od 1 :) bardzo jestem zaciekawiona tym serialem ale nie moge go nigdzie znalezc. niech napisze osobka ktora mi pomoze albo wysle sezony :) z gory dzieki i czekam na informacje na mail :sasetka_edytka@poczta.onet.pl

dorciaa832009-03-26 15:00
czesc puszukuje napisow do 3 sezonu ratujcie prosze :(:(:(

dorciaa832009-03-26 15:01
ja dopiero sie dowiedzialam o tym filmie i dopiero zaczynam go sciagac jest zajebisty prosze pomozcie mi

pinokio2009-03-28 13:28
napisy tylko z napi-projekt

Olaa2009-03-30 11:02
mam pytanie a ile odcinkow jest w 1 sezonie

zalamana2009-03-30 12:16
widze ze malo juz was tutaj przebywa :(:(

starter2009-03-31 01:08
W pierwszym sezonie - 13 odcinków.

willma2009-03-31 08:36
13 :O a ja mam 14 :/

agagatek12009-03-31 20:53
zalamana ale nasza sila rosnie ;)))

dorciaa83@amorki.pl2009-04-01 09:52
kto ma napisy do 1sezonu 8 odcinka prosze napiszcie do mnie

scorpion2009-06-21 15:34
Witam czy kto? dysponuje ostania seria z polskimi napisami? bardzo prosz? o kontakt karduda@gmial.com

beta92009-11-12 19:58
mam ogromna prosbe. czy ktos sie nie orientuje jaki tytul jest piosenki ktora pojawia sie w 3 sezonie na poczatku odc. 8 i 9 gdy Dana zostaawia Alice? prosze o pomoc

uelle2009-11-14 00:12
whether you fall ale nie wiem kto wykonuje:P

blazejek2009-12-13 19:58
Witam,jestem zainteresowana zakupem wszystkich sezonow The L Word(z polskimi napisami),prosze o kontakt mailowy,pozdrawiam blazejek27@hotmail.com

agnes2009-12-14 11:08
kupi? wszystkie sezony the L word. kontakt na maila:))) pozdrawiam

agnes2009-12-14 11:09
<blazejek27@hotmail.com> ja te? szukam, jak co? znajdziesz to daj zna?, odkupi? kopie :))))))

julka2010-01-02 13:14
cze??!NIE MOG? ?CI?GN?? L WORD 5:( PROSZ? POMÓ?CIE!!!!!JU? NIE MOG? DOCZEKA? SI? KOLEJNYCH ODCINKÓW...CZEKAM NA INF NA MAILA...PROSZ?:)

aga962010-01-08 18:54
fajny serial Shane jest super:);)

MARYLEK2010-01-21 11:39
Czy znajdzie si? w?ród Was dobra duszyczka i pomoze mi w zdobyciu tego serialu??? Kobietki bardzo prosze o pomoc! Interesuja mnie wszystkie sezony (polskie napisy lub lektor) . Plise. dajcie zna? na maila ; marylek.p@wp.pl

les film fanka2010-02-13 18:54
hej potrzebuje kupic ten serial nieznosze sciagac zap?ace kazda cene bo musze go obejrzec!!!! najlepiej z lektorem a z napisami tez nie pogardze piszcie dzien i noc na moje gg19234364 pozdrawiam

jowita2010-02-19 10:53
hej zale?y mi na kupnie serialu... jako dodatek do prezentu na 3 rocznic?. Najlepiej z lektorem lub napisami. piszcie na mejla... z góry dziekuje

lisasee2010-03-11 21:53
serial leci na foxlive w sobote o 23 ,a w poniedzaia?ek,wtorek i ?roda sa powtórki o 23.50 pozdrawiam

ona2010-04-06 08:36
serial leci co tydzien na foxlife :)

puma2010-04-18 19:00
Hej!mam pytanie jeslo ktos moze wyslac 4 sezon the l word ma emaila bede wdzieczna z gory dziekuje nardzo mi zalezy!:)

tarja72010-04-27 17:46
witajcie dziewczyny :] poszukuje 5 i 6 sezonu. czy ma kto? ewentualnie linki? na Peb'ie nie ma 5 sezonu...proooosze o pomoc bo zwariuje ;)

luckykbh2010-05-05 20:50
Whether You Fall - Tracy Bonham

fella_842010-05-21 06:42
każdy odcinek jest świetny, ale żałuje że nakręcili tylko 6 sezonów .. może nie chcieli przedłużać?? a może pojawi się serial o życiu Bette i Tiny w Nowym Jorku ?? no ja mam małą nadzieje :) lubię ten serial i czasem do niego wracam :) pozdrawiam

satanica2010-08-12 01:56
po prostu klasyka ! :)

kida2010-10-04 20:57
Jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Kocham oczywiście Tinę i Bette. Mam wszystkie sezony na kompie. Jeśli któraś chce to zgłaszać sie na moje gg 4510827 - i zobaczymy co sie da zrobić ;p

emana2010-10-06 11:44
mam sezony 1-5 z polskimi napisami.zainteresowani pisać na emana@gazeta.pl

My_mistake2010-10-31 18:53
Wiecie coś o filmie pełnometrażowym o tym samym tytule?

happyplus2010-11-02 19:10
W tamtym roku Ilene Chaiken pisala scenariusz do kinówki. Co dalej- tego nie wie nikt.

Arayanne2010-12-13 12:57
Świetny, wspaniały, cudowny. Popłaczesz, poryczysz, powzruszasz się, powzdychasz, spocisz, pośmiejesz się do łez :D

Kasia26302011-02-24 01:48
tego serialu nie da sie opisac poprostu trzeba go zobaczyc poprosty rewelka jestem fanka tego serialu ogladam wszystkie odcinki i mam nadzieje ze bedzie ich wiecej..:)

happyplus2011-02-24 10:43
No, ostatnio czytalam, ze nie ebdzie ani The Farm, ani kinowki L Word...wiec chyba sie nie dowiemy, kto zalatwil Jenny:D

happyplus2011-02-24 10:44
No, ostatnio czytalam, ze nie bedzie ani The Farm, ani kinowej wersji L Word....wiec chyba sie nie dowiemy, kto zabil Jenny:D

grawoj2011-04-02 07:06
Witam,napiszcie mi czy Bette i Tina będą razem.Widziałam 6 serię tylko do 7 odcinka.Nie mam możliwości zobaczyc 8 odcinka,a zanim to puszczą w tv.Napiszcie proszę.Serdecznie pozdrawiam.

Luna_Rojo2011-04-02 18:16
Przecież one już są razem. Z tego co pamiętam nic się nie zmieni w ostatnim odcinku.

grawoj2011-04-02 21:25
Chciałabym,żeby nic się nie zmieniło.Ach jak bardzo bym chciała,ale w 7 odcinku były pewne zamieszania, a ja niestety widziałam tylkoi do 7 odcinka,czego nie mogę przebolec.Dzięki za dobre serce,bo chyba bym zwariowała w nieświadomości.Bardzo chciałam,żeby były razem,to taki piękny widok....Pozdrawiam.

Luna_Rojo2011-04-03 11:52
Zakończenie w ogóle jest dość otwarte i niejednoznaczne. Bardzo fajny serial.

analka912011-04-06 20:03
Jenny chyba zabila Nikki :)) z zazdrosci. Szkoda, ze tylko 6 sezonow.. Powinno byc tyle odcinkow ile Mody na sukces. :d

Luna_Rojo2011-04-07 11:44
Tam prawie każda miała motyw żeby zabić Jenny, wszystkim działała na nerwy :P więc do końca nie wiadomo.

grawoj2011-04-07 13:00
Nareszcie udało mi się zobaczyc wszystkie sezony,co za szczęście.Zgadzam się,żeby było tyle odcinków co"Mody na sukces"a nawet może byc więcej.Polecam wszystkim SUPER film.Aktorki genialne...Naprawdę warto zobaczyc.Pozdrawiam.

happyplus2011-04-08 12:30
Podobno w szkicu scenariusza byla wersja, ze Jenny zostala zabita przez Molly, ale kto to sprawdzi..

grawoj2011-04-08 19:10
A moze kiedyś nakręcą dalszy ciąg,kto wie.Dla mnie ciekawe byłoby,gdyby powstał serial lub film o losach Bette i Tiny.To taka cudowna para aż miło je się ogląda.Myślę,że byłoby to ciekawe,no no.........

grawoj2011-04-10 01:23
Kocham ten serial.Nikt nie pisze o muzyce,która jest super.Zgrałam sobie na plytkęn,no i jest super.Naprawde warto posłuchac i oczywiscie warto zobaczyc.Polecam.

bettejen  lucyna1973@o2.pl2011-08-09 20:37
hej ja dopiero teraz odkrylam ten serial ogladalam tylko 6 sezon a chcialabym zobzczyc wszystkie ,moze ktos ma i chcialby odsprzedac ?on jest fantastyczny , wiem ze mozna sobie sciagnac ale nie potrafie obslugiwac takiego cuda jak komputer pomozcie,piszcie na maila

szczur  eliza.norynberg@gmail.com2011-09-23 17:12
Anne-nie rób tego pod żadnym pozorem!

LaPielQueHabito2011-12-30 02:18
Momentami stereotypowy i głupiutki, jak mało który, ale na pewno najlepiej wyreżyserowany i obsadzony serial.


Dopisywanie opinii, tylko dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu

Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!

Witaj, Zaloguj się

NAPISZ DO NAS

Masz uwagi, zauważyłaś błędy na tej stronie?
A może chciałabyś opublikować swój tekst?
- Napisz do nas!

NEWSLETTER I SPOŁECZNOŚCI

Chcesz być powiadamiana o nowościach w portalu? Zarejestruj się i zaprenumeruj nasz newsletter lub kanał Nowości RSS!
Możesz też dołączyć do naszej strony na Facebook lub Twitter. Zapraszamy!

Ostatnio komentowane:

erotyka Fitness intymny kobiet
Ala44 Ja ćwiczę od dawna i Polecammm ... opinia dodana 2019-09-17 00:22:45
muzyka Zawsze mocno żyłam i teraz mam co wspominać
Hitoshi W piątek byłam na koncercie Closterkeller. Anja jest niesamowitą kobietą, jest charyzmatyczna, silna i pewna siebie, dała przepiękny występ. Uwielbiam ją.... opinia dodana 2012-11-05 20:27:47
literatura Goblin Market - Rossetti Christina
A mnie się to tłumaczenie podoba. Jestem anglistką, literaturoznawczynią, i mogę zapewnić, że fragmenty...

Dołącz do naszej społeczności!

nowe i najaktywniejsze profile:

© KOBIETY KOBIETOM 2001-2019