Elbląg i okolice?
Re: Elbląg i okolice?
A ja tak z ciekawości..to w Elblągu są wogóle organizowane jakieś branzowe spotkania?? Bo z tego co wiem klubu juz zadnego nie ma.. Jak nie nudzicie się w tym mieście?
bastet87 pisze:To ja może was powitam,zeby nudno tutaj tak nie było:) a kobiet z braniewka parę jest, tylko niech nam by pub otworzyli:) heh
to może trzeba wspólnymi siłami znaleźć takowy kąt i uczynić go miejscem branżowym
Pozdrawiam
Może i by się przydało,ale jakoś teraz mi nie po drodze ten elbląg..no i kwestia gdzie?
Moze któryś weekend,bo w elblągu są same piękne panie i może rzeczywiście czas je poznać:-)

jak Elbląg to i ja się melduje 
tylko, że tymczasowo zamieszkuję trójmiasto i się tam pilnie uczę ;P
pozdrawiam

tylko, że tymczasowo zamieszkuję trójmiasto i się tam pilnie uczę ;P
pozdrawiam

Dni Elbląga ?
Co sądzicie o tegorocznych dniach Elbląga ?
W sensie czy uważacie że zespoły / wokaliści są dobrze dobrani i wgl jak widzicie to jako całość ?
Czy którakolwiek z pań się wybiera ? i jakie ( jeżeli wgl jakiekolwiek ) zespoły lubicie ? [ z tych co będą występowały ]
Ps.Przepraszam że tak dziwnie napisałam ale śpiąca jestem i jakoś średnio myślę
W sensie czy uważacie że zespoły / wokaliści są dobrze dobrani i wgl jak widzicie to jako całość ?
Czy którakolwiek z pań się wybiera ? i jakie ( jeżeli wgl jakiekolwiek ) zespoły lubicie ? [ z tych co będą występowały ]
Ps.Przepraszam że tak dziwnie napisałam ale śpiąca jestem i jakoś średnio myślę

-
Witam
Czy jest tutaj jakaś miła Pani w wieku zbliżonym do mojego? (30-35)
Czy jest tutaj jakaś miła Pani w wieku zbliżonym do mojego? (30-35)
ale całkiem całkiem, może bez jakichś rewelacji dla mnie ale lepiej niż w zeszłych latach. W sobotę jest w Elblagu ogólnopolski ponoć zlot fanów Depeche Mode. myślę że ciekawiej będzie niż na Denzelu;)
Ten zlot będzie w jaszczurze, zaczyna się od 18, Zapraszam 

No niestety nie ma i nad tym ubolewambastet87 pisze:A ja tak z ciekawości..to w Elblągu są wogóle organizowane jakieś branzowe spotkania?? Bo z tego co wiem klubu juz zadnego nie ma.. Jak nie nudzicie się w tym mieście?

ktos chetny

też jestem z pięknego Elbląga, choć studia w gdansku. KTO IDZIE JUTRO NA BISA??
pozdro
Bogna
pozdro
Bogna
-
- początkująca foremka
a w elblagu cicho cichutko. czy tu sa w ogole jakies panny les/bi? czy wszystkie wyemigrowały;)
simonesimone pisze:a w elblagu cicho cichutko. czy tu sa w ogole jakies panny les/bi? czy wszystkie wyemigrowały;)
wyleciały do ciepłych krajów

-
- początkująca foremka
to ja im bardzo zazdroszcze 

no ja niestety też
-
Elbląg trochę w tyle jest...
Ciężko was wszystkie ogarnąć na jakieś spotkanie integracyjne
Ciężko was wszystkie ogarnąć na jakieś spotkanie integracyjne
Co prawda jestem z okolic, ale jakby było jakieś spotkanie o przyzwoitej porze to może bym wpadła na plotki 

-
Przyzwoita pora to jaka??
Jeszcze przed zmrokiem np. w weekend.
-
weekend? a on nie posiada zmroku?
-
Uwielbiam Elbląg choć wyemigrowałam jakieś czas temu do trójmiasta.

ty do 3 city mnie wywialo do anglii
Moze ktiras z was miala by ochote na spotkanko....
I jak? Doszło w ogóle do spotkania?
Oczywiscie ze nie doszlo 

Przykro mi. Może na facebooku spróbujAnja-Nina pisze:Oczywiscie ze nie doszlo

-
Nowa w Elblągu
Moje Drogie Panie, dopiero co wprowadziłam się do Elbląga i nie znam tutaj nikogo, jak i również nie wiem gdzie można się wybrać żeby dobrze sie zabawić. Może były by chętne osoby żeby sie poznać i ewentualnie spotkać...? Jeśli tak to piszcie lub dzwońcie pod numer 880039721. A czy może są w okolicach jakieś branżowe miejscówki? Bede wdzieczna za wskazówki 

Hej!
Chciałabym Was serdecznie zaprosić na tęczowe wydarzenie w Elblągu!
Stowarzyszenie Arteria oraz Tolerado zapraszają na akcję "Na tęczowym szlaku" w ramach projektu "Szlakiem głosu-historia mówiona jako metoda zwalczania dyskryminacji" . Akcja odbędzie się w piątek 02.10.15.
https://www.facebook.com/events/1635754366681523/
Część pierwsza
Akcja informacyjna na skwerze Sawicza (pigalaki) 16:00-18:00
Będziemy czekać na Was przy fontannach razem z naszym wspaniałym tęczowym lwem! Będzie okazja do porozmawiania, dowiedzenia się czegoś o naszych organizacjach, być może do nawiązania współpracy!
Część druga
Warsztat wzmacniający dla osób LGBT i osób wspierających-
18:00-20:00
Biblioteka Elbląska im. Norwida ul. Świętego Ducha 3-7
Na warsztacie opartym o osobiste historie dowiesz się:
- jak dobrze czuć się ze sobą,
- jak budować wspierające relacje,
- jak radzić sobie w sytuacjach trudnych jak mowa nienawiści czy homofobia.
Warsztaty prowadzone będą przez: Martę Magott i dr Annę Strzałkowską – wykładowczynęi w Instytucie Filozofii, Socjologii i Dziennikarstwa Uniwersytetu Gdańskiego. Ukończyła psychologię i socjologię na UG. Od 2002 r. prowadzi szkolenia dotyczące komunikacji interpersonalnej, budowania zespołów, obsługi klienta, budowania relacji z klientami, i in. Od 2005 r. jest trenerką Ośrodka Doradztwa i Treningu Kierowniczego.
Będzie również możliwość opowiedzenia swojej historii osób LGBT, w ramach projektu „Szlakiem Głosu”.
Projekt "Szlakiem Głosu. Historia mówiona jako metoda zwalczania dyskryminacji" realizowany w ramach programu Obywatele dla Demokracji, finansowanego z Funduszu EOG.
Chciałabym Was serdecznie zaprosić na tęczowe wydarzenie w Elblągu!

Stowarzyszenie Arteria oraz Tolerado zapraszają na akcję "Na tęczowym szlaku" w ramach projektu "Szlakiem głosu-historia mówiona jako metoda zwalczania dyskryminacji" . Akcja odbędzie się w piątek 02.10.15.
https://www.facebook.com/events/1635754366681523/
Część pierwsza
Akcja informacyjna na skwerze Sawicza (pigalaki) 16:00-18:00
Będziemy czekać na Was przy fontannach razem z naszym wspaniałym tęczowym lwem! Będzie okazja do porozmawiania, dowiedzenia się czegoś o naszych organizacjach, być może do nawiązania współpracy!
Część druga
Warsztat wzmacniający dla osób LGBT i osób wspierających-
18:00-20:00
Biblioteka Elbląska im. Norwida ul. Świętego Ducha 3-7
Na warsztacie opartym o osobiste historie dowiesz się:
- jak dobrze czuć się ze sobą,
- jak budować wspierające relacje,
- jak radzić sobie w sytuacjach trudnych jak mowa nienawiści czy homofobia.
Warsztaty prowadzone będą przez: Martę Magott i dr Annę Strzałkowską – wykładowczynęi w Instytucie Filozofii, Socjologii i Dziennikarstwa Uniwersytetu Gdańskiego. Ukończyła psychologię i socjologię na UG. Od 2002 r. prowadzi szkolenia dotyczące komunikacji interpersonalnej, budowania zespołów, obsługi klienta, budowania relacji z klientami, i in. Od 2005 r. jest trenerką Ośrodka Doradztwa i Treningu Kierowniczego.
Będzie również możliwość opowiedzenia swojej historii osób LGBT, w ramach projektu „Szlakiem Głosu”.
Projekt "Szlakiem Głosu. Historia mówiona jako metoda zwalczania dyskryminacji" realizowany w ramach programu Obywatele dla Demokracji, finansowanego z Funduszu EOG.
-
Grupa LGBT 'Pryzmat' zaprasza 12 grudnia na wspólne wyjście na lodowisko
Spotykamy się pod lodowiskiem w Elblągu o godzinie 16:40. Będzie można nas poznać po napisie z nazwą grupy, którą będzie trzymał jeden z koordynatorów.
W trakcie spotkania będzie można dowiedzieć się o Sylwestrze organizowanym przez naszych współpracowników.
Kontakt: kaskusmierz@gmail.com

W trakcie spotkania będzie można dowiedzieć się o Sylwestrze organizowanym przez naszych współpracowników.
Kontakt: kaskusmierz@gmail.com
Budzi się do życia:-).