Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

woj. wielkopolskie, woj. łódzkie
luk1804

Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Post autor: luk1804 » 1 gru 2024, o 20:17

Witam, mam 32 lat i jestem z okolic Łodzi / Koluszek. Poszukuję kobiety lub koleżanki w wieku 27-32. Prawie każdy dzień wolne w ciągu tygodnia jeżdżę do kina do Cinema City. Do kina jadę zawsze samemu, bo nie mam z kim. Lubię jeździć do kina rano, czyli 10-14. Jeśli jakaś kobieta będzie chciał dla bezpieczeństwa zabrać swoją koleżankę to może z tą koleżanką przyjść na to spotkanie. Mi nie zależy na jednym spotkaniu lub na seksie. Potrafię robić różne rzeczy z papieru (origami). Mam kilka pomysłów na zarabianie pieniędzy. Lubię słuchać muzyki i oglądać filmy, ale nie lubię czytać książek. Większość kobiet na portalach randkowych nie mi nawet opisać.

Niestety mam orzeczenie niepełnosprawności, związaną z moją wadą wymowy.

Zazwyczaj pisze taką właśnie wiadomości: "Hej. Jak tobie mijają dni? Czasami bym chciał tylko z kimś popisać, bo ja mam co raz mniejszą wiarę, że z kimś się umówię na spotkanie, ale zawsze mogę spróbować."

Taki mam opis na portalach randkowych: "09.12.2024 lub 11.12.2024 planuje jechać. Jak zwykle będę jechał samemu do kina. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała to zapraszam. Mam kilka voucherów do wykorzystania. Jadę do Cinema City do manufaktury.

Podobno robię złe pierwsze wrażenie, ale przy bliższym poznaniu można zmienić zdanie o mnie.

Lubię oglądać filmy akcji oraz sci-fi i słuchać muzyki.

Potrafię też robić różne rzeczy z papieru.

Jak chcesz mnie poznać, to napisz!'
luk1804

Re: Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Post autor: luk1804 » 16 gru 2024, o 22:35

Od dnia 20.01.2025 idę na 2 tygodnie urlopu, to która z pań będzie chciała ze mną się spotykać.
ajon02
początkująca foremka
początkująca foremka

Re: Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Post autor: ajon02 » 20 gru 2024, o 00:02

Jeśli jesteś facetem to to forum nie jest dla Ciebie:)
ODPOWIEDZ