Częstochowa i okolice
Re: Częstochowa i okolice
jak będę miała pewny wolny weekend zanim wyjadę z PL to wezmę się za organizacje czegoś, tylko nie wiem czy mam jeszcze jakieś stare kontakty wogóle tęskni mi się za tymi moimi spotkaniami ale dużo osób wyjechało, z wieloma kontakt uciekł. Like_water wyślij mi na pw gg albo kom bo gdzieś mi zaginęło przy zmianach numerów jak coś będzie to na pewno dam Ci znać 
-
cilia25-87
Dzien dobry! przyjechalam na tydzien do swojego rodzinnego miasta i chetnie poznalabym kogos ' z branzy' . moze jakies piwko w ciagu najblizszych kilku dni albo bilard?
A co z tym spotkaniem 20 +, organizujecie coś?
-
cilia25-87
Dzisiaj jest szalona sroda w Carpe... moze dzisiaj jakies spotkanie +20???
Ja już niestety nic nie zorganizuje bo wyprowadziłam się z Polski, ale może jeszcze jakieś chętne sie znajdą, chociaż większość zaczyna wyjeżdzać z PL
-
nieznajome
Częstochowa i okolice ;)
Witamy, jesteśmy parą z Częstochowy, chętnie poznamy osoby/pary z naszej miejscowości i okolic, proponujemy spotkanie na piwko/kawę
Czy w ogóle Częstochowianki zaglądają na KK ? Może istnieje jakieś miejsce spotkań/grupa zamknięta ? Pozdrawiamy
-
KotNaMorfinie
W tym mieście nie ma miejsc godnych uwagi oraz spotkań…
Zasadniczo pytanie brzmi czego oczekujecie. Czy chcecie kulturalnie spędzić czas czy jak większość branży jedynie zmarnować go…
Jeśli, to drugie, to spokojnie znajdziecie towarzystwo mniej lub bardziej ogarniętych ludzi, a jeśli to pierwsze cóż na próżno szukać zwłaszcza iż większość Kobiet czy Par powyżej 25 roku życia najzwyczajniej nie bawi się już w spotkania przez wzgląd na świsty klimacik jaki w Częstochowie się pojawił… (więcej informacji w temacie o branży częstochowskiej. Dziękuje.)
Zasadniczo pytanie brzmi czego oczekujecie. Czy chcecie kulturalnie spędzić czas czy jak większość branży jedynie zmarnować go…
Jeśli, to drugie, to spokojnie znajdziecie towarzystwo mniej lub bardziej ogarniętych ludzi, a jeśli to pierwsze cóż na próżno szukać zwłaszcza iż większość Kobiet czy Par powyżej 25 roku życia najzwyczajniej nie bawi się już w spotkania przez wzgląd na świsty klimacik jaki w Częstochowie się pojawił… (więcej informacji w temacie o branży częstochowskiej. Dziękuje.)
-
nieznajome
Szkoda, jesteśmy nowe w tym środowisku, liczyłyśmy na coś więcej, ale może jeszcze ktoś się odezwie, dzięki za info 
-
drzewofasolkowe
A już myślałam,że w tym Świętym Mieście nie ma lesbijek a tu taka niespodzianka:D Pozdrowionka:D
-
Lilianeska
- początkująca foremka

Również pozdrawiam wszystkie panie z Częstochowy 
-
Fikusna_30
Hejka witam wszystkich, jestem tu swiezaczkiem wiec licze na cieple przyjecie do grona czestochowskiego
))) buziaki dla wszystkich I przy okazji Najlepszego w nadchodzacym 2016 roku
)))
Wątek umarł, czy zyje?
-
unshakeable_86
No i wątek wymarł na całego
A szkoda 
-
zagubiona23
Wątek umarł, forum umarło gdzie wy dziewczyny, kobiety w Częstochowie i okolicach się podziewacie? Jakiś lokal? Hmm gdzie piszecie, rozmawiacie ? Forum, grupa?