Częstochowa i okolice
Re: Częstochowa i okolice
To ja! Wreszcie poszukiwania zakończone! To ja! Kiedy i gdzie możemy się spotkać?
Now you don't talk so loud
Now you don't seem so proud
Now you don't seem so proud
Kochane 
W Częstochowie postała lokalna grupa Kampanii Przeciw Homofobii. Możecie zapoznać się z nimi na ich stronie: http://www.kphczestochowa.iscool.pl/cms/news.php.
Mają również swoje forum: http://kphczestochowa.forumowisko.net/
Wszystkie osoby zainteresowane współpracą lub zostaniem członkinią (lub członkiem
zapraszam do kontaktu z nimi. Im nas więcej tym więcej możemy zrobić i tym fajniej będzie.
pozdrawiam
W Częstochowie postała lokalna grupa Kampanii Przeciw Homofobii. Możecie zapoznać się z nimi na ich stronie: http://www.kphczestochowa.iscool.pl/cms/news.php.
Mają również swoje forum: http://kphczestochowa.forumowisko.net/
Wszystkie osoby zainteresowane współpracą lub zostaniem członkinią (lub członkiem
pozdrawiam
[url]http://www.homoseksualizm.org.pl[/url] i petycja: [url]http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=4117[/url]
Przykro mi ale z powodów mojej wyprowadzki do Poznania moje spotkania nie będą się już odbywać. Proszę aby któraś z was się tym zajęła jeśli ma ochotę, nie chciałabym żeby to na co pracowałam tyle czasu sie rozpadło. Trzymajcie sie dziewczyny 
jak zwykle sie dużo dzieje w częstochowie, jak w normalnym świecie tak i na forum xD
To co sie dzieje w Częstochowie mozna nazwac totalną porażką,takiej nudy nie było od dawna
Mam nadzieje ze ktos poprowadzi dalej te spotkania i bedzie szansa poznac więcej osób 
Może i nuda...
Jednak trzeba zawiązać inicjatywę obywatelską i wskrzesić ducha spotkań. Że tak powiem nie wypowiadam się oficjalnie jako członkini KPH ale proponuje by owe spotkanie przejęła osoba kompetentna a zarazem posiadająca to coś dzięki czemu uda nam się dziewczyny zwołać a jak nikt się nie znajdzie to i możne oddział czestochowski KPH spróbuje wskrzesić ową inicjatywę
Jednak trzeba zawiązać inicjatywę obywatelską i wskrzesić ducha spotkań. Że tak powiem nie wypowiadam się oficjalnie jako członkini KPH ale proponuje by owe spotkanie przejęła osoba kompetentna a zarazem posiadająca to coś dzięki czemu uda nam się dziewczyny zwołać a jak nikt się nie znajdzie to i możne oddział czestochowski KPH spróbuje wskrzesić ową inicjatywę
wow =D zróbmy casting, co wy na to ?Shel pisze:
proponuje by owe spotkanie przejęła osoba kompetentna a zarazem posiadająca to coś dzięki czemu uda nam się dziewczyny zwołać
i jak sobie dziewczyny beze mnie radzicie? 
- niewystarczalna
haha. britney Częstochowa to wieś i dlatego takie nudy są. xD
Hej "niewystarczalna" dobrze o tym wiem
ale nie chcialam tego mowic na glos
nasze miasto w porównaniu z innymi to kompletna klapa
ale dobrze ze znalazła sie grupa kobiet ,które potrafią "zabić" tą nude.Mam nadzieję ,że doczekamy poprawy sytuacji kulturalnej i rozrywkowej naszego miasta,poprostu że będzie gdzie wyjść i poszaleć bez ograniczeń
pozdrawiam
- niewystarczalna
haha. xd a tak wgl to ile macie lat.? ;D
hej hej hej, dziewuchy, robimy jakąś mobilizacje, która ma jakis pomysł, zapodawać gdzie można sie spotkać, byle nie w hormonie bo ło matko 
- like_water
- początkująca foremka

Hej, no więc mobilizacja jest - spotkanie w najbliższą sobotę, 17.00 pod MacDonaldem (tradycyjnie
). Gdzie potem, to jest jeszcze do ustalenia, ale jest pomysł, żeby obczaić coś, co nie jest Hormonem.
Proszę o tłumne przybycie. Aha, można też ściągać znajomych-gejów. Im nas więcej tym lepiej.
Proszę o tłumne przybycie. Aha, można też ściągać znajomych-gejów. Im nas więcej tym lepiej.
a mnie nie będzie ;( no ale cóż życie w Poznaniu piękniejsze
ciesze się bardzo że jest jakaś inicjatywa i mam nadzieje że spotkanie będzie udane 
-
miniadaria
- początkująca foremka

O matko ale mnie tu dawno nie było ale jak widzę dużo nie straciłam 
Ty byś tam mogła ze spotkaniami podziałać 
-
miniadaria
- początkująca foremka

Ty nie bądź taka mądra
to że mam wprawe nie znaczy że mam czas
zresztą ja nie mam do nikogo kontaktów ani nic
więc raczej by się to nie udało:)
teraz to nikt nie ma a ja jestem w Poznaniu więc lipa... jak przyjadę kiedyś na jakiś weekend to zrobie spotkanie, tylko wątpie że ktokolwiek sie na nie stawi 
-
miniadaria
- początkująca foremka

Takie czasy
Każdy ma trochę swoich spraw. a zresztą pamiętasz jak ostatnio Ci napisałam coś, to także powód by unikać spotkań. Nie chce mi się walczyć z całym światem

Każdy ma trochę swoich spraw. a zresztą pamiętasz jak ostatnio Ci napisałam coś, to także powód by unikać spotkań. Nie chce mi się walczyć z całym światem
Spotkanie KPH Częstochowa
Cel:
Spędzenie mile czasu w miłym towarzystwie przeplatane informacjami i naborem wolontariuszy chcących wstąpić do KPH Częstochowa.
Termin:
13.08.2010
Godzina:
17.00
Miejsce:
Hormon
Informacje dodatkowe:
Wszystkie pytania odnośnie spotkania i samego KPH można uzyskać pod numerami:
gg: 21209559
gg: 25507600
Ot takie połączenie spotkania branżowego z rozruszaniem Częstochowskiego KPH. Zapraszamy serdecznie.
Cel:
Spędzenie mile czasu w miłym towarzystwie przeplatane informacjami i naborem wolontariuszy chcących wstąpić do KPH Częstochowa.
Termin:
13.08.2010
Godzina:
17.00
Miejsce:
Hormon
Informacje dodatkowe:
Wszystkie pytania odnośnie spotkania i samego KPH można uzyskać pod numerami:
gg: 21209559
gg: 25507600
Ot takie połączenie spotkania branżowego z rozruszaniem Częstochowskiego KPH. Zapraszamy serdecznie.
Shel, Skarbie zaś klapa wyszła i to taka sedesowa
że tak ujmę
Być może nasz Waldemarek się bardziej postara zrobić jakies branżowe. Tylko... hmm.. no wiesz
dziwne, to dziwne z jego strony 
Ludzie są, odchodzą i przychodzą kolejni...
ja za jakieś 2 tygodnie powinnam być w Czewie to może bym zrobiła jakąś branżówke 
-
miniadaria
- początkująca foremka

To daj o Pani znak co i jak

przyjeżdżam niestety w środku tygodnia... więc lipa... do tego jeszcze mam tyle do roboty, spotkanie ze znajomymi z czewy, obszkoczenie rodzinki, do tego znajome z Katowic do mnie do Czewy przyjadą więc już wogóle... nie wiem czy sie z tym wszystkim wyrobie...
szalenie bym chciała kogoś poznać, a z racji tego, że siedzę JESZCZE w szafie, to się wstydzę na żywo. nieeech ktoś do mnie napisze na PW, proszę. 
-
miniadaria
- początkująca foremka

Cóż za cisza nawiedziła to piękne miasto

-
miniadaria
- początkująca foremka

Dziewczyny halooo co się z Wami dzieję?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, o 19:11 przez miniadaria, łącznie zmieniany 1 raz.
mam dla was zła wiadomość dziewczyny
wróciłam na kilka miesięcy do Częstochowy
będzie przez to płakać nie? 
-
miniadaria
- początkująca foremka

ja wpadłam w czarną rozpacz z powodu że znowu tu jesteś
nie wiem jak będę z tym żyć
nie wiem jak będę z tym żyć
- niepalisie