Piłka nożna
-
motylem5555
- foremka dyskutantka

Piłka nożna
Czy jest gdzieś, to znaczy na terenie Polski, zorganizowana piłka nożna dla dziewcząt i kobiet? Gdyby była dla lesbijek byłoby jeszcze lepiej:) dzięki za podpowiedzi:)
Re: Piłka nożna
Kilka postów niżej dziewczyny pisały o drużynach/spotkaniach w konkretnych miejscach. Między innymi we Wrocławiu, Lublinie, Toruniu. Na urodzinach KK kiedyś zawsze były jakieś mecze dziewczyn. W zasadzie w każdym większym mieście są les drużyny. A bardziej profesjonalnie są 3 ligi
do tego AZS - gdzie też są kobiece drużyny.
-
motylem5555
- foremka dyskutantka

Teraz to chyba też dziewczynki mają piłkę nożną w szkole na Wf-ie? Czyli w dużym mieście coś powinno się dziać:) np. w Wawie:) Dzięki za podpowiedź:)osiol pisze:Kilka postów niżej dziewczyny pisały o drużynach/spotkaniach w konkretnych miejscach. Między innymi we Wrocławiu, Lublinie, Toruniu. Na urodzinach KK kiedyś zawsze były jakieś mecze dziewczyn. W zasadzie w każdym większym mieście są les drużyny. A bardziej profesjonalnie są 3 ligido tego AZS - gdzie też są kobiece drużyny.
Chrzaszczyki?
I don't know when exactly that UFO landed & dumped all these stupid people, but they apparently aren't coming back for them.
I don't know when exactly that UFO landed & dumped all these stupid people, but they apparently aren't coming back for them.
- Wiosennagwiazda
- Moderatorka

W najbliższym czasie:
POZNAŃ
Czas: 30 maja 2015 godz. 9 -17
Miejsce: Poznań, Orlik ul. Dolna Wilda 92A
Akcja: Przeżyjcie z Nami piłkarskie (i nie tylko) emocje, przyjedźcie i pokażcie ile potraficie, i jak się bawi Wasza drużyna
30 majaw godzinach 09:00 - 17:00
Pokaż mapę
Orlik Dolna Wilda
Poznań
LUBLIN
Wydłużamy święto piłki nożnej kobiet do 2 dni!
Turniej odbędzie się w weekend 6-7 czerwca 2015 roku.
To już IV edycja "Pereł Lublina" i wszystko wskazuje na to, że będzie ona szczególna z uwagi na zgłoszone ekipy, bogatszy program, jak i nagrody.
Zgłoszenia drużyn przyjmujemy tylko na sobotę 6 czerwca, kiedy to odbędzie się zasadnicza część wydarzenia: turniejowe mecze i dekoracja drużyn. Drugiego dnia zaplanowano wydarzenia dodatkowe do udziału w których gorąco zachęcamy, ale nie jest to obligatoryjne. Wszystkim zawodniczkom przyjezdnym, które chcą zostać na drugi dzień zapewniamy tani nocleg w pobliskiej szkole.
Zanosi się na wielkie spotkanie miłośniczek i miłośników piłki nożnej kobiet, podczas którego razem odkryjemy prawdziwe piękno piłki
Perły Lublin / perly.lublin@gmail.com
ZAPRASZAMY!
I tak jak Osioł wspomniała, na urodzinach KK dziewczyny prowadziły rozgrywki międzymiastowe.
POZNAŃ
Akcja: Przeżyjcie z Nami piłkarskie (i nie tylko) emocje, przyjedźcie i pokażcie ile potraficie, i jak się bawi Wasza drużyna
Pokaż mapę
Orlik Dolna Wilda
Poznań
LUBLIN
To już IV edycja "Pereł Lublina" i wszystko wskazuje na to, że będzie ona szczególna z uwagi na zgłoszone ekipy, bogatszy program, jak i nagrody.
Zgłoszenia drużyn przyjmujemy tylko na sobotę 6 czerwca, kiedy to odbędzie się zasadnicza część wydarzenia: turniejowe mecze i dekoracja drużyn. Drugiego dnia zaplanowano wydarzenia dodatkowe do udziału w których gorąco zachęcamy, ale nie jest to obligatoryjne. Wszystkim zawodniczkom przyjezdnym, które chcą zostać na drugi dzień zapewniamy tani nocleg w pobliskiej szkole.
Zanosi się na wielkie spotkanie miłośniczek i miłośników piłki nożnej kobiet, podczas którego razem odkryjemy prawdziwe piękno piłki
ZAPRASZAMY!
I tak jak Osioł wspomniała, na urodzinach KK dziewczyny prowadziły rozgrywki międzymiastowe.
-
motylem5555
- foremka dyskutantka

Wiosennagwiazda pisze:W najbliższym czasie:
POZNAŃ
Pokaż mapę
Orlik Dolna Wilda
Poznań
LUBLIN
ZAPRASZAMY!
Bardzo dziękuję za informacje:)
Zeby zaspokoic swoja ciekawosc to najlepszym wyjsciem jest przejsc sie na takowy mecz...?kazikgolak pisze:Zastanawia mnie nawet kiedyś jak wygląda mecz I ligi.
a jeszcze lepiej odważyć się i zagraćTuriRuri pisze:Zeby zaspokoic swoja ciekawosc to najlepszym wyjsciem jest przejsc sie na takowy mecz...?kazikgolak pisze:Zastanawia mnie nawet kiedyś jak wygląda mecz I ligi.
ps. Zapraszam do Wrocławia
-
motylem5555
- foremka dyskutantka

Do Wrocławia miałabym najbliżej;) i co, pierwsza liga?;) Same lesbijki? Czy towarzystwo mieszane?marinnaWR pisze:a jeszcze lepiej odważyć się i zagraćTuriRuri pisze:Zeby zaspokoic swoja ciekawosc to najlepszym wyjsciem jest przejsc sie na takowy mecz...?kazikgolak pisze:Zastanawia mnie nawet kiedyś jak wygląda mecz I ligi.polecam, bardzo fajna przygoda. Niezależnie od wieku i umiejętności (startowych)
ps. Zapraszam do Wrocławia
Pierwsza liga to w pokonywaniu własnych słabości
Skądże, nie tylko lesbijki, ale te najlepsze...
Skądże, nie tylko lesbijki, ale te najlepsze...
14 lat temu rodzice mieli mnie zapisać do drużyny piłki nożnej w Poznaniu. Więc po 14 latach na pewno cos tam jest:)
-
traveller22
- początkująca foremka

Dlaczego w rzeszowie nie ma żadnego takiego klubu
(((
Wrocław nadal gra
W każdą niedzielę o godz 14 zaczynamy od siatkówki, potem piłka nożna.
Kto chętny, zapraszam
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009548977289
W każdą niedzielę o godz 14 zaczynamy od siatkówki, potem piłka nożna.
Kto chętny, zapraszam
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009548977289
Piękny dzień dla polskiego kobiecego sportu: historyczne zwycięstwo polskich piłkarek na Mistrzostwach Europy 3:2 z Danią i pierwsze wimbledońskie trofeum dla Igi Świątek!
Aż się serce raduje i duma rozpiera 
Wspomnę tylko, że Ewa Pajor otrzymała Złotą Piłkę! W końcu jakaś kobieta grająca w piłkę nożną została wyróżniona 
Właściwie to Złotą Piłkę dostała Hiszpanka Aitana Bonmati, a Ewa Pajor nagrodę im. Gerda Muellera za największą liczbę goli, co też jest ogromnym wyróżnieniem. To wspaniały przykład i motywacja dla młodych adeptek tej dyscypliny
Arsenal - Everton 3 maja 2026
Cześć!
Chciałabym lecieć ok. 1/2 maja do Londynu, żeby 3 maja (o 14:00 czasu lokalnego) obejrzeć na stadionie mecz kobiecej drużyny Arsenalu z Evertonem. To moje marzenie!
Szukam kogoś, kto być może chciałby wybrać się ze mną - możemy wynająć razem pokój (ekonomicznie!
), zawsze to raźniej z kimś (bez podtekstów! wypad czysto koleżeński!). Powrót albo 3 maja wieczorem, albo 4 maja (z racji pracy na 16 muszę być w domu).
W Anglii byłam wiele razy, mówię po angielsku, także to nie jest żaden problem. Mogę też zająć się kwestią lotów (wylatuję z Krakowa) i zakwaterowania (mam zniżki na Bookings etc.). Bilety na mecze chodzą po 20-30-40 euro, także nie ma tragedii. Można jednak kupić tylko na trzy kolejne, więc to trochę ryzyko.
Jakby ktoś był chętny, niech do mnie śmiało pisze. Mam 32 lata, jestem kobietą.
Pozdrawiam!
Chciałabym lecieć ok. 1/2 maja do Londynu, żeby 3 maja (o 14:00 czasu lokalnego) obejrzeć na stadionie mecz kobiecej drużyny Arsenalu z Evertonem. To moje marzenie!
W Anglii byłam wiele razy, mówię po angielsku, także to nie jest żaden problem. Mogę też zająć się kwestią lotów (wylatuję z Krakowa) i zakwaterowania (mam zniżki na Bookings etc.). Bilety na mecze chodzą po 20-30-40 euro, także nie ma tragedii. Można jednak kupić tylko na trzy kolejne, więc to trochę ryzyko.
Jakby ktoś był chętny, niech do mnie śmiało pisze. Mam 32 lata, jestem kobietą.
Pozdrawiam!