Rolki
-
Re: Rolki
Ccy jeździ któraś we wrocławiu? Kiedyś jeździłam bardzo dużo ale teraz nie znam dobrych mijesc do jazdy i trudno mi sie zmobilizoać, chętnie się z kimś umówię na wspólną jazdę. 

Jada na rolkach to świetna sprawa 

Ktoś chętny na rolki Rzeszów i okolice?
Witajcie, Kochane!!
Czy któraś w was śmiga na rolkach po Poznaniu?
) 

Bardzo fajny sport jak oczywiście mamy możliwości dobrego podłoża.
w Kato jest super trasa na muchowcu dla początkujących polecam
-
- początkująca foremka
Ja bym się bardzo chciała nauczyć ale nie jestem przekonana czy jak kupię nie pójdę dwa razy zniechęcę się i rzucę w kąt, a na naukę był czas wcześniej jak miałam nie wiem 10 lat a nie teraz...
-
Ja też uwielbiam rolki. Mega relaksujące, a przy okazji fajnie działają na metabolizm jak każdy ruch
-
Hej, czy jest to ktoś, kto lubi pokręcić się na rolkach w okolicy Stadionu Narodowego? Aura za oknem tchnęła we mnie nadzieję, że już niedługo będzie można pośmigać po suchym asfalcie.
ja jeżdzę w trójmieście, najbardziej lubie trasę z gdańska do spotu koło plaży, ale poza sezonem letnim, bo wtedy są ogromne tłumy
Ktoś chętny na rolki na Dolinie 3 Stawów Katowice ?
Przeglądając temat widzę, że nikt nikogo nie złapał na rolki
Na jakich jeździcie? Jak byłam młoda to byłam skejciarą, teraz jeżdżę na normalniejszych, ale przynajmniej są fioletowo-różowe

Na jakich jeździcie? Jak byłam młoda to byłam skejciarą, teraz jeżdżę na normalniejszych, ale przynajmniej są fioletowo-różowe
- AlbertRich
Chcę spróbować jazdy na rolkach terenowych.