Nasze pasje
Re: Nasze pasje
Co zrobisz jak nie zrobisz, u nas na prowincji nie ma fajnych rozrywek typu les/gej party, albo bawisz sie z narodowcami albo się nie bawisz.Japonka pisze:@Saren - nuda

"Niby pomiędzy czarnym i czerwonym występuje różnica wektora w interioryzacji... metody i cel mają podobny " E.S.L
Jak masz łuk i narodowców, to nie jest tak nudno.
Coś jak forum, tylko live;-)
Coś jak forum, tylko live;-)
Kurze wycieram... - zaczął nienaturalnym dyszkantem i nagle poznał przyjaciół. - A, to wy - powiedział - Myślałem, że ludzie...
spinning
obwód
powerpump
piłki fit and fun
basen
jogging
spacery
obwód
powerpump
piłki fit and fun
basen
jogging

SIATKÓWKA
bieganie
basen
bieganie
basen
-
Mnie z kolei interesuje...nietypowo być może - tropienie użytkowe, czyli praca z psami. Mega zabawa dla przewodnika i dla psa. Polecam, szczególnie jeśli wasze psy mają +100 do energii 

-
- natchniona foremka
Rysowaniee- uwielbiam rysować. Kocham chwile, kiedy musze skupic się na oczach, czy to oczy zwierzęcia czy czlowieka, uwielbiam zaglębiać sie w te tajemnicze spojrzenia 
siłownia- odskocznia od życia codziennego i wyładowanie emocji
kolejna pasja to konie! dopiero zaczynam z nimi przygode ale czuje, że zakochuje sie w tym sporcie

siłownia- odskocznia od życia codziennego i wyładowanie emocji

kolejna pasja to konie! dopiero zaczynam z nimi przygode ale czuje, że zakochuje sie w tym sporcie

-
A takie pytanie do tych pań i panienek, które lubią rysować - jest może wśród was jakaś, która rysuje komiksy? Niekoniecznie wydane ale np tak dla przyjemności, albo może któraś ma jakiegoś bloga ze swoim webkomiksem? ; )
Ja należę do tego grona nerdów-artystek i poza własną osobą nie znam nikogo z kim mogłabym pogadać na ten temat (a co dopiero w gronie lesbijek i bi
) i np dzielić się nawzajem postępami w rozwijaniu tej pasji
to tak mało popularne hobby, a chciałoby się popisać z innymi nerdami-artystkami i wymieniać się radami~
confusedgirl - tak, rysowanie oczu to jest coś cudownego
tak samo ubóstwiam rysowanie włosów 
Ja należę do tego grona nerdów-artystek i poza własną osobą nie znam nikogo z kim mogłabym pogadać na ten temat (a co dopiero w gronie lesbijek i bi

confusedgirl - tak, rysowanie oczu to jest coś cudownego

-
- natchniona foremka
W sumie nie myślałam nad rysowaniem komiksówcokolwiekkk pisze:A takie pytanie do tych pań i panienek, które lubią rysować - jest może wśród was jakaś, która rysuje komiksy? Niekoniecznie wydane ale np tak dla przyjemności, albo może któraś ma jakiegoś bloga ze swoim webkomiksem? ; )
Ja należę do tego grona nerdów-artystek i poza własną osobą nie znam nikogo z kim mogłabym pogadać na ten temat (a co dopiero w gronie lesbijek i bi) i np dzielić się nawzajem postępami w rozwijaniu tej pasji
to tak mało popularne hobby, a chciałoby się popisać z innymi nerdami-artystkami i wymieniać się radami~
confusedgirl - tak, rysowanie oczu to jest coś cudownegotak samo ubóstwiam rysowanie włosów

No jak to, prawie wszyscy moi znajomi coś rysują, jak nie komiksy to mangi etc. `` Musisz chyba rozejrzeć się po tym środowisku bardziejcokolwiekkk pisze:A takie pytanie do tych pań i panienek, które lubią rysować - jest może wśród was jakaś, która rysuje komiksy? Niekoniecznie wydane ale np tak dla przyjemności, albo może któraś ma jakiegoś bloga ze swoim webkomiksem? ; )
Ja należę do tego grona nerdów-artystek i poza własną osobą nie znam nikogo z kim mogłabym pogadać na ten temat (a co dopiero w gronie lesbijek i bi) i np dzielić się nawzajem postępami w rozwijaniu tej pasji
confusedgirl - tak, rysowanie oczu to jest coś cudownegotak samo ubóstwiam rysowanie włosów

Ja sama, jako, że do rysowania jestem absolutny antytalent, wyżywam się na fanfikach albo krótkich opowiadaniach. Z poziomem bywa różnie, ale frajdy sporo.
The wind is my voice
The moon is my heart
Come find me
I'm on every hills and fields
I'm here
Moją pasją jest wizaż
Nawet, jak mam kiepski humor to zrobienie makijażu poprawia mi humor. Jednak nie dorównuje to błogiemu relaksowi podczas zabiegu w salonie kosmetycznym. Sama mogłabym pracować w przyszłości w takim miejscu, bo to wydaje się fajna robota.

- pannaeliza
- uzależniona foremka
Saren pisze: Dżender + hejterstwo
Pieniądze i bogactwo.

Literatura, teatr, sztuka, podróże, sport, praca socjalna i kuchnia. Kolejność dowolna. Rzeczy, które dają mi flow

a czy ty wiesz, że czasem bywa tak i tak się zdarza, że kury, koguty zadziobują swe własne jajka i je jedzą?
Moją pasją i pracą są konie, analiza ich cech behawioralnych, trening naturalny z końmi, zoofizjoterapia.
Jazda konna terenowa, trial.
..życie jest wierzchowcem, który nie znosi tchórzliwego jeźdźca
Masz ciekawą pracęMoją pasją i pracą są konie, analiza ich cech behawioralnych, trening naturalny z końmi, zoofizjoterapia.

Ja ostatnio odkryłam nową pasję, Qigong. Wciągnęłam się na amen`` Cudownie się czlowiek czuje po takich treningach.
The wind is my voice
The moon is my heart
Come find me
I'm on every hills and fields
I'm here
Moja praca też jest moją pasją. Dzięki niej dużo podróżuję. Ciągle poznaję nowe miejsca i nowych ludzi. Różnorodność jest piękna oraz brak stagnacji. 
Kontaktu z końmi zazdroszczę. Mnie się marzy shire, tylko bym musiała bardziej osiadły tryb życia prowadzić. Może kiedyś się uda.

Kontaktu z końmi zazdroszczę. Mnie się marzy shire, tylko bym musiała bardziej osiadły tryb życia prowadzić. Może kiedyś się uda.
Lubię kiedy kobieta...
Moją największą pasją są motocykle to najlepsza rzecz pod słońcem

-
Książki i jeszcze raz książki. No i haft. Dzięki temu wyłączam się na chwilę z rzeczywistości.
Malarstwo i kolekcjonerstwo staroci
szczególnie książek i zabawek

taniec nawet mam jakiś tam filmik na youtube stary xd planuje zmontować jakiś nowy ale nie mam nikogo kto by chciał to nagrać 

Muzyka i taniec
Ja uwielbiam jeździć gokartami. Nie ukrywam, że zaraził mnie tym mój narzeczony, który jeździł jeszcze zanim mnie poznał. Teraz staramy się w miarę regularnie jeździć
To nie tylko aktywność dla mężczyzn, bo widuję też wiele kobiet i nawet dzieci
Obecnie jeżdżę na torze A1Karting w Warszawie szczerze polecam, bo z lepszego nie miałam jeszcze okazji korzystać. Jeżeli któraś z Was byłaby chętna to możemy zorganizować jakiś wspólny wypad na tor. Co o tym sądzicie?

Szachy
-
Ja to cały czas mam inne, raz mnie łapie na rękodzieło, innym razem na aktywności rower, siłownia, spacery. Teraz jakoś osiadłam przez tą pogodę brakowało mi siły, nic mnie nie cieszyło. Pewnego razu przeczytałam artykuł o negatywnych skutkach braku witaminy D, dziewczna w poście polecała vita d express, pomyślałam zaryzykuje i było warto. Odzyskuje swoje siły. I znowu wychodzę na razie marszo-bieg ale wszystko się liczy by wrócić do aktywności 

-
- początkująca foremka
U mnie jest różnie. Przeważnie w wolnym czasie fotografuję, ale czasem też mam chęć na projektowanie – ostatnio stworzyłam swój własny planer dostosowany do moich potrzeb.
Kocham szybkie spacery, slow jogging, siłkę i rower. Czasami kajak i basen, uwielbiam leżeć nad morzem czutając książkę. Kocham taniec i muzykę. Najbardziej lubię to wszystko robić z fajnymi ludźmi. Wycieczkami po górach też nie pogardze. Zdażało mi się szkicować i pisać do szuflady takie...tam...
Generalnie mam wiele zainteresowań zależy od nastroju, pory roku. Naogół wiele się dzieje ale czasami, zawijam się w koc i szukam ukojenia z lampeczką wina.... 

Ja lubie grać i fotografować to zdecydowanie zajęcia, które robię z przyjemnością i chęcią.
ja właśnie wpadłam w rytm robienia mebli z palet
zaczęło się niewinnie od leżaka dla babci do ogrodu ze starych palet znalezionych gdzieś na strychu. Teraz mam już masę zamówień i palet zaczęło brakować
zamawiam je z pakobud.com.pl a zrobiłam juz stół z 8 krzesłami do ogrodu, ławeczkę do salonu, a teraz właśnie dłubię nad łóżkiem i to uwaga - ma być pomalowane w kwiaty
Uwielbiam tę robotę 

Ostatnio taniec 

-
u mnie kajak polo:), mało znana dyscyplina sportu , pływa się kajakiem, rzuca piłka do bramki. Fajna sprawa
PS. przez sport pozbyłam się chrapania http://infoscan.pl/
PS. przez sport pozbyłam się chrapania http://infoscan.pl/
pływanie i bieganie