Siatkówka :)
Siatkówka :)
Ciekawi mnie, czy jest wśród was chociażby garstka fanek tego cudownego sportu ;>? Uwielbiam grać, ale jeśli chodzi o oglądanie, to zdecydowanie wolę męską od damskiej (jest bardziej dynamiczna). Poza tym, nie ma nic wspanialszego niż wspólny doping na trybunach - niesamowita atmosfera, dlatego z niecierpliwością wyczekuję półfinałów enea cup - pomimo faktu, że to siatkówka damska właśnie ;p
Everything that drowns me makes me wanna fly.
-
Re: Siatkówka :)
Garstka fanek owej wspaniałej dyscypliny na pewno znajduje się co tydzień w pn i wt w hali sportowej na Żoliborzu 

Kurcze, mam troche za daleko niestety ;p
-
No tak ze świętokrzyskiego mogłabyś sie nie wyrobić na 20:00 

ale może kiedyś wpadnę przejazdem jak będę u siostry w Warszawie ;p
-
Oczywiście bardzo zapraszam 

A nie planujecie może jakiegoś meczu na wyjeździe ;p?
-
Tydzień temu byłyśmy na turnieju w Krakowie
Kolejny w wielkanoc w Kolonii (o ile dobrze pamiętam)

A no, kto nie lubi siatkowki ?
(tez bylam na Glam Cup ostatnio, ale zgadzam sie z tym, ze lepiej mi sie oglada meska
)

-
- początkująca foremka
Siatkówka, fajna sprawa:)
szisza1981, gracie w Warszawie? Super! Mogę prosić dokładniejsze info, może bym się przeszła? Co prawda nie grałam już jakiś czas i nigdy nie było to wyśmienite granie, ale wypadałoby się poruszać wreszcie:)
szisza1981, gracie w Warszawie? Super! Mogę prosić dokładniejsze info, może bym się przeszła? Co prawda nie grałam już jakiś czas i nigdy nie było to wyśmienite granie, ale wypadałoby się poruszać wreszcie:)
-
Gramy na Żoliborzu, dokładnie w hali przy ul. Braci Załuskich 1 w każdy poniedziałek i środę, od 20:00 do 22:00. Koszt 1 treningu 15zł. Mnie dziś i w najbliższą środę nie będzie jestem troszku przeziębiona. :/ ale serdecznie zapraszam 

-
Iri nasze sukcesy zapisują się już od dawna w historii
, mamy na swoim koncie medale z ładnych kilku miast Europy (np.Paryż, Barcelona, Praga, obowiązkowo z Berlina - co roku w listopadzie). Funkcjonujemy od chyba 2007 roku o ile dobrze pamiętam 

szisza1981 pisze:Iri nasze sukcesy zapisują się już od dawna w historii, mamy na swoim koncie medale z ładnych kilku miast Europy (np.Paryż, Barcelona, Praga, obowiązkowo z Berlina - co roku w listopadzie). Funkcjonujemy od chyba 2007 roku o ile dobrze pamiętam

Padam do nóżek

-
hehehe chyba chciałaby to zobaczyć hehehehe
)

Nie ma problemu! Mogę nawet padem siatkarskim jak wolisz ;p
-
- początkująca foremka
hejka
my też byłyśmy na turnieju Glam Cup
, był to nasz pierwszy wyjazd i bardzo sie nam podobało. Czy są jakieś inne turnieje tego typu organizowane w Polsce, bo z tego co wyczytałam z Waszych konwersacji, są takie zagranicą???
Mogę prosić o jakieś informacje? a jakby jakaś dziewczyna chchiała do nas dołaczyć to zapraszam gramy w Katowicach, nie mamy takiego stażu ( gramy od roku) i osiągnięć jak dziewczyny z Warszawy ale zapraszamy.
A dziewczyny z Warszawy rzeczywiście dobrze grają
pozdrawiam
my też byłyśmy na turnieju Glam Cup

Mogę prosić o jakieś informacje? a jakby jakaś dziewczyna chchiała do nas dołaczyć to zapraszam gramy w Katowicach, nie mamy takiego stażu ( gramy od roku) i osiągnięć jak dziewczyny z Warszawy ale zapraszamy.
A dziewczyny z Warszawy rzeczywiście dobrze grają

Ciekawi mnie czy sa tu jakies siatkarki z Krakowa ;d? Bo jak nic nie popsuje moich planow, to wlasnie tam zamierzam studiowac i fajnie byloby od czasu do czasu utrzymac kontakt z siatkowka 

Ja uwielbiam siatkówkę;) W mojej drużynie w technikum były dwie dziewczyny,z którymi zawsze po treningu szłam pod prysznic...brrr...a wracając do tematu-siatkówkę uwielbiam od dziecka,mój tata mnie trenował i to dzięki niemu zawdzięczam pociąg do siatkówki
Iri-ja się za miesiąc do Krakowa przeprowadzam w związku z nową pracą i możemy się zgadać jakby co 

Nie ma sprawy
.
Ja zamierzam bywac teraz troche czesciej w Krakowie - trzeba zaczac ogarniac przyszle miasto

Ja zamierzam bywac teraz troche czesciej w Krakowie - trzeba zaczac ogarniac przyszle miasto

-
- początkująca foremka
Ciekawi mnie, czy któraś z Was wybiera się na Mistrzostwa Świata, które organizowane są w tym roku w Polsce? 

Owszem
Zamierzam w końcu odwiedzić Stadion Narodowy. A i oczywiście podejrzę w trójmieście grę Rosjan.
Mało mi po zeszłorocznych ME w Gdyni
Ktoś jeszcze się wybiera?

Mało mi po zeszłorocznych ME w Gdyni

-
- początkująca foremka
JA, JA oczywiście
ale na Halę Stulecia we Wrocławiu i niestety nie udało mi się zdobyć biletów na grę Polaków. 
ubolewałam nad tym ogromnie, ale za to zdobyłam na mecz Serbia:Argentyna i na mecz drugiej kolejki C1:B3. po cichu liczę, że będzie to mecz Rosjan

ubolewałam nad tym ogromnie, ale za to zdobyłam na mecz Serbia:Argentyna i na mecz drugiej kolejki C1:B3. po cichu liczę, że będzie to mecz Rosjan

O czyli nie tylko ja jestem fanką Rosjan.
są niesamowici. Kibicuję im i Bułgarom, no i oczywiście Polakom
incredible95- jesteś z Wrocławia? zapewne chadzasz na mecze Impelek 

-
- początkująca foremka
niestety do Wrocławia mam ok 45 km, to będą moje pierwsze mecze na żywo, na wyższym poziomie niż mecze juniorek xD i to na jak wysokim poziomie! jestem podekscytowana za każdym razem kiedy spojrzę na bilety (zwariowałam, wiszą u mnie nad łóżkiem XD) ja także jestem fanką Rosjan jeśli chodzi o siatkówkę. ich gra jest niezwykła i są jedną z najlepszych drużyn na świecie (może i najlepszą, o tym się przekonamy już niedługo...Senna18 pisze:O czyli nie tylko ja jestem fanką Rosjan.są niesamowici. Kibicuję im i Bułgarom, no i oczywiście Polakom
incredible95- jesteś z Wrocławia? zapewne chadzasz na mecze Impelek

Zapewniam, że pierwsze mecze na żywo i na pewno nie ostatnie!;) Zwłaszcza jak poczujesz na własnej skórze "zawsze tam gdzie Ty.."- hymn siatkarski (według niektórych)
W ogóle, nasi kibice są wspaniali i robią dobrą atmosferę w halach. To mega przeżycie być tam na żywo. Szkoda, że nie udało Ci się zakupić biletów na Polaków. Nadrobisz 

-
- początkująca foremka
mam nadzieję, że kiedyś uda mi się je zdobyć. są drogie w porównaniu do tych co kupiłam, ale przeżycie tego z udziałem Polaków to po prostu marzenie xD często jak oglądam nawet w tv to mam ciarki xD więc będąc tam to... nie wiem co by się ze mną działo.
nawet przez tv wyczuwam tę atmosferę, która panuje na hali
jakie mecze na żywo już widziałaś?

jakie mecze na żywo już widziałaś?

Siatkówka jest jednym z moich ulubionych sportów. Uwielbiam grać w ,,siatkę'' bardzo fajny sport. Lubię także oglądać rozgrywki w TV i na żywo na hali gdzie pełno kibiców . 

"JA, JA oczywiście
ale na Halę Stulecia we Wrocławiu i niestety nie udało mi się zdobyć biletów na grę Polaków. 
"
mam bilety na te same spotkania

mam bilety na te same spotkania

Ja lubiłam grać w siatkówkę, ale jakoś z końcem szkoły skończyło się realizowanie tej mojej pasji.