Motocykle dla lesbijek???????
Re: Motocykle dla lesbijek???????
Jakby co to wbijaj do Stolycy
Doris
Nie ogladaj sie za siebie, bo ci z przodu ktos przyj...bie...
Spoko, jak się trochę "rozjeżdżę" to zamierzam wpadaćsporti pisze:Jakby co to wbijaj do Stolycy
Witam, pomyślałam, że nieco odświeżę temat ze względu na nadchodzący nowy sezon .
Ja osobiście pomykam na moto w okolicach Wawy.
Ja osobiście pomykam na moto w okolicach Wawy.
Deal With It
Witam witam ja w okolicach wrocka
A wybierasz się 10-11.03.2012 są targi w hali stulecia?chopper07 pisze:Witam witam ja w okolicach wrocka
-
- początkująca foremka
Witam drogie Panie Przyznam nie chce mi się od początku czytać całości ale mrugnął mi przed okiem Śląsk Która z dziewczyn jeździ na Chudów bądz chętna na jakieś przejazdżki na Śląsku i w sumie nie tylko Jutro motobajzel w Kato hmm.. kusi się wybrać ale czas nie pozwoli ;/ a tak to zaczyna się już sezon LwG
super że przypomniałaś o motobajzlu, chętnie się wybiorę chociaż komunikacją miejską bo motocykl 200km od Katowic
Jest w Poznaniu ktos godny polecenia do nauki jazdy? Wzglednie ktos godny unikania?
Wpis pierwotny skonfiskowany.
Niezgodność z ACTA.
Niezgodność z ACTA.
Już?!Tak szybko nafociłaś punktów?!Zresztą co ja pytam, w końcu redukcja punktów metodą kursową tylko do końca 2012.babette pisze:Jest w Poznaniu ktos godny polecenia do nauki jazdy? Wzglednie ktos godny unikania?
Ostatnio zmieniony 11 mar 2012, o 12:50 przez hrabianka, łącznie zmieniany 1 raz.
No a potem pod radarem na jednym kole.
Wpis pierwotny skonfiskowany.
Niezgodność z ACTA.
Niezgodność z ACTA.
-
- początkująca foremka
Hej dziewczyny, mam pytanie, ponieważ jestem w trakcie wybierania szkoły dla siebie i jazd, myslę nad euroszkola.com.pl
jaki jest czas robienia jazd? czy można brać np 3 godziny pod rząd czy są jakieś ograniczenia?
jaki jest czas robienia jazd? czy można brać np 3 godziny pod rząd czy są jakieś ograniczenia?
-
- początkująca foremka
To wszystko zależy od osoby z którą będziesz jeździć więc zapisz się jak najszybciej i bd mieć z głowy, a wszystkich najwazniejszych rzeczy dowiesz sie u nich w ośrodku szkoleniowym
Mozna by kiedys sie skrzyknac w W-wie ? Co na to okoliczne, i nie tylko, motocyklistki?
Doris
Bardzo bym chciała jeździć na motocyklu, ale mam zakaz od dziewczyny... Jej tata miał wypadek i się o mnie boi.
- podmcdonaldem
- początkująca foremka
Ja się na razie muszę rowerem zadowolić - ale to zawsze dwa kółka. W planach mam posiadanie pięknego, cudnego motoru z mocą skutera, bo na inny się kobieta zgodzić nie chce.
Nie zmienimy na siłę poglądów ludzi, którzy żyjąc w klatce przestali widzieć kraty.
-
- początkująca foremka
to co dziewczyny z śląska wybieramy się na jakąś rajze ? Bo to co zrobili wczoraj w Częstochowie było niemile i to bardzo ;/
A może toś chce pojeździć z nami ? Jesteśmy z krakowa. Ktoś chętny?pbylica00@wp.pl
Motocykle - świetna sprawa I jak tylko będę mogła to sprawię sobie takie cudo
"Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
a dlaczego niby lesbijki nie mogłyby jeździć na motocyklach... sport jest dla wszystkich !
Ja czasem na weekend zagladam do Krakowa to chetnie sie spotkam
Tak na marginesie tematu moto - czy ktoś widział kiedyś panią mechanik od spraw samochodowych lub motocyklowych? Chodzi o kobietę, która na sprawach motoryzacyjnych się zna i potrafi o nich opowiedzieć
aankaa31 pisze:Ja czasem na weekend zagladam do Krakowa to chetnie sie spotkam
hej,
napisałam ci na priv
pozdr
A ŁOpole albo Wroclove ?
Ktoś z Wrocławia jedzie do Srebrnej Góry w ten weekend na zlot? Plany mi trochę się pokrzyżowały, poza tym pogoda nie zachwyca.
alo jest ktoś z łodzi ?ja dopiero zaczynam przygodę z motocyklem no i nie ukrywam że przydałoby mi się towarzystwo ..samotna jazda no nie do końca jest przyjemna
I jak byłaś ?caddy_rs pisze:Ktoś z Wrocławia jedzie do Srebrnej Góry w ten weekend na zlot? Plany mi trochę się pokrzyżowały, poza tym pogoda nie zachwyca.
My na razie byłyśmy ze 2X na moto (zakupy i do domu ) ale pracuję nad poprawą tego stanu rzeczy.
Dziwi mnie fakt tak małego odzewu, szczególnie ze strony Wrocławia
a ja może tak trochę z innej beczki choć dalej w temacie - nie macie problemów, śmiesznych sytuacji (jakkolwiek by tego nie nazwać) w środowisku motocyklowym niebranżowym? tzn. na zlotach czy plenerowych imprezach wiadomo nikt od razu o orientację nie pyta, ale czy jak kogoś się widzi w tym samym "zestawie" przyjeżdżającego któryś raz, albo są ogólne dyskusje i dochodzi się do momentu w którym albo się łatwo wymigać odpowiedzią, albo pada pytanie wprost - to co wtedy? przyznajecie się, czy na luzie i nie musi być odpowiedzi prawdziwej, zabawnie jest, więc wszyscy robią sobie trochę jaja (oprócz tego że plotkują;)
Wiesz co, ja byłam z Kocięciem raz na zlocie i do teraz mam traumę, jak widziałam tych wielkich, zarośniętych, z wielkimi brzuchami gangsterów z różnym rodzajem broni za paskiem (od maczet po spluwy) to się tak zestresowałam że całą noc się wierciłam w tym namiociku i miałam nadzieję że nic się nie będzie działo a moje Kocięcie w najlepsze spało nie mam zamiaru takich typów informować o niczym, wystarczy że się nasłuchałam ich rozmów i widziałam jak się zachowują ich kobiety .
Ok, to może jest zależność od typu motocykla i zlotu tychże (przewaga sportów, cruiserów, supermoto itp.) do ludzi, którzy się trafiają na tych zlotach? W sensie zastanawiam się czy jest może jakieś bardziej tolerancyjne środowisko? Trochę czasu poświęciłam długofalowemu przeczesywaniu for motocyklowych i mam wrażenie można trafić bardzo niefortunnie albo i całkiem na luz spoko ekipę, choć te są w dużej przewadze
dzięki za opinię, może ktoś jeszcze się odważy wypowiedzieć - skoro zawsze jest tak, że tylko musi ktoś zacząć?
dzięki za opinię, może ktoś jeszcze się odważy wypowiedzieć - skoro zawsze jest tak, że tylko musi ktoś zacząć?
My byłyśmy na Moto Devil show, a w tym roku coś nie umiemy z garażu się wytoczyć