Iście szatańska sprawka z tym zlotem - może na coś bardziej chilloutowego się wybierzecie następnym razem?

To był taki że tak to ujmę prezent dla mnie, był on związany z moim image-m.ricochet pisze:oj to trzeba - za tych co marzą o tym, żeby sie mieć czym wytoczyć![]()
Iście szatańska sprawka z tym zlotem - może na coś bardziej chilloutowego się wybierzecie następnym razem?
Ja?!...ja! pomknełam na oprowadzanie po okolicy a zostałam wywieziona do innego krajuaankaa31 pisze:Frick - a gdzie zes pomknela taka traske ?
A jakie jeśli można zapytać ?Karola16 pisze:Przyznam należe do grupy motocyklo0wej
Teraz jedziemy ale z rowerkami do Szklarskiej, trochę kondychę poprawić i lenistwo przegonićricochet pisze:@frick - ładne podróże, oby tak dalej i pogoda niech dopisuje
może jeszcze na koniec sezonu i dyskusja się jeszcze trochę rozkręci
No to jak dobrze się postarasz to może w przyszłym sezonie coś wskóraszDominika922 pisze:Właśnie, drogie Panie, skoro jakaś część forumowiczek pomyka na jednośladzie, może jakaś wspólna jazda?
Dobreola_baska pisze:Dziewczyny! Zrzućcie mi się na Yamahe Virago 535
Jestem ZA, BARDZO ZA. Tylko że sezon się skończył a ja dopiero trafiłam do WasDominika922 pisze:Właśnie, drogie Panie, skoro jakaś część forumowiczek pomyka na jednośladzie, może jakaś wspólna jazda?